Bedrijfskrediet binnen 3 dagen op je rekening

24uur-vrijblijvend-voorstel

Voorstel binnen 24 uur in je mailbox

Binnen 3 dagen op je rekening

Geen ingewikkelde kredietcheck

Zakelijke-ZZP-lening-aanvragen

Een bedrijfskrediet van Swishfund

Er zijn veel verschillende redenen om een bedrijfskrediet aan te vragen. Of je nu door een mindere tijd gaat of je juist voorbereid op groei. Wij zorgen dat het aangevraagde bedrag van je bedrijfskrediet binnen 3 dagen op je zakelijke rekening staat. Het enige wat je nodig hebt is 24 uur geduld en een transactieoverzicht. Wij doen de rest.

leningsbedrag
Van €3.000 tot €500.000
duration
Flexibele looptijd van 3 tot 12 maanden
Interest
Flexibele premie vanaf 1% per maand

Waar kan ik een bedrijfskrediet voor gebruiken?

Een bedrijfskrediet stelt je in staat om een geldbedrag te lenen voor uiteenlopende doeleinden. Wij bieden snel bedrijfskrediet dat bij jouw situatie past.

Voorraad
Verbouwing
Overbrugging
Facturen
Apparatuur
Belastingen

5.000+ ondernemers gingen je voor

Hoe werkt een bedrijfskrediet?

Een bedrijfskrediet is een soort zakelijke lening voor jouw bedrijf. Swishfund biedt financieringen die bij jouw situatie passen en maakt de aanvraag daartoe laagdrempelig.

Timeline
Aanvraag
25/06/2024
Goedkeuring
26/06/2024
Storting
28/06/2024
25/06/2024
Stap 1
Krediet is vandaag aangevraagd
24 uur
26/06/2024
Stap 2
Resultaat van aanvraag binnen in 24 uur
3 dagen
28/06/2024
Stap 3
Lening ontvangen binnen 4 dagen
01
Bedrijfskrediet aanvragen

Je doet een aanvraag voor een mkb bedrijfskrediet eenvoudig online. Houd een transactieoverzicht van je zakelijke bankrekening gereed om de aanvraag binnen 2 minuten af te kunnen ronden.

02
Vrijblijvend voorstel

Binnen 24 uur wordt je aanvraag beoordeeld. Na deze 24 uur nemen we contact met je op om de berekende kredietruimte te bespreken. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

03
Uit- en terugbetaling

Nadat je bedrijfskrediet is toegekend staat het geld al na 3 dagen op je zakelijke rekening. Je bent flexibel in de wijze van terugbetaling, welke automatisch wordt geregeld op basis van een percentage van de omzet.

Zakelijk vastgoed financieren is ook mogelijk. Zo helpen we je actief met het bouwen aan je succes.

bedrijfsfinanciering-nodig

Terugbetaling van je bedrijfskrediet

Het is mogelijk om het geleende bedrag op twee manieren af te lossen: dagelijkse automatische incasso of middels automatische pinafroming. Heb je een horeca of retail onderneming? Dan is met name de tweede optie interessant. Dan betaal je op drukke dagen méér terug dan op dagen waarin je niet veel omzet. Het gaat dan om een vast percentage van je pinomzet. Zo ben je dagelijks bezig met het aflossen van de lening wat meeschaalt met je omzet.

incasso
Dagelijkse incasso
Pinafroming
Automatische pinafroming

“De financiële steun van SwishFund heeft me enorm geholpen om mijn bedrijf op gang te krijgen. Zonder al teveel gedoe precies de lening die ik nodig had. Bedankt SwishFund!”

Michael – Google Review
Bedrijfsfinanciering-regelen

Kom ik in aanmerking?

Swishfund is opgezet door ondernemers. Wij weten dus heel goed hoe stroef het aanvraagproces voor mkb bedrijfskredieten bij grote financierders kan lopen. We zijn echter van mening dat het veel belangrijker is dat je kan en wilt betalen. Onze beoordeling wordt dan ook voornamelijk op basis van een check op de zakelijke rekening gedaan. Door middel van data en algoritmes kunnen wij al snel een goede beoordeling doen. Een zakelijke lening afsluiten bij Swishfund is snel en eenvoudig.

zakelijke-rente-lening
Voor bv’s, maatschappen, vof’s en eenmanszaken
Registratie
Minimaal 12 maanden geregistreerd bij de kvk
omzet
Minimale omzet van €50.000 per jaar

Snel en gemakkelijk je zakelijk krediet

In 2 minuten aangevraagd

Veelgestelde vragen

Bekijk onderstaande vragen voor meer informatie. Zit uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met 085 064 4144.

Hoe werkt het aanvragen van een bedrijfskrediet?

Het aanvragen van bedrijfskrediet doe je eenvoudig online. Binnen 24 uur na je aanvraag belt een medewerker je op met een voorstel. Heb je deze geaccepteerd? Dan staat het bedrag al binnen 3 dagen op je rekening!

Hoeveel kan ik lenen met een bedrijfskrediet?

We verstrekken bedrijfskredieten vanaf €3.000 met een maximum van €1.000.000. Hoeveel je kan lenen is afhankelijk van veel factoren zoals hoogte en verloop van de omzet, en de gezondheid van je bedrijf. Daarom verschilt dit bedrag per bedrijf. Weten wat je kunt lenen? Start een aanvraag en je ontvangt binnen 24 uur een voorstel.

Kom ik in aanmerking voor een bedrijfskrediet?

Om in aanmerking te komen voor een krediet bij Swishfund moet je aan een aantal minimum vereisten voldoen. Zo moet je minimaal 12 maanden ingeschreven staan bij de KVK en een omzet van €50.000 hebben gedraaid in de afgelopen 12 maanden.
Daarnaast verstrekken we uitsluitend aan Nederlandse bedrijven en moet je beschikken over een zakelijke bankrekening.

Waarvoor kan ik een bedrijfskrediet aanvragen?

Je kan een zakelijke krediet aanvragen voor uiteenlopende redenen. Investeren in groei, een omzet-dipje opvangen of een project voorfinancieren bijvoorbeeld.

Wat zijn de rentes voor een bedrijfskrediet?

Op bedrijfskrediet betaal je een flexibele premie vanaf 1% per maand.

Om het rente percentage te bepalen kijken we naar je historische bedrijfsprestaties om de financiële gezondheid van je bedrijf in te schatten. Staat je bedrijf er goed voor? Dan ontvang je een lager rente percentage.

Snel en gemakkelijk je zakelijke krediet

In 2 minuten aangevraagd