Financieringsdoel

Een zakelijke lening is bedoelt om stappen te zetten met je onderneming. Of je wilt investeren, voorfinancieren, een grote aankoop wilt doen óf gewoon tijdelijk een extraatje nodig hebt. Met een zakelijke lening kan jij weer aan de slag.

Wat zijn veel voorkomende financieringsdoelen?

Een zakelijke lening stelt je in staat om een geldbedrag te lenen voor uiteenlopende doeleinden, zoals bijvoorbeeld het overbruggen van tijdelijk inkomstenverlies of juist voor het investeren in groei. Wij bieden bedrijfsleningen die bij jouw situatie passen.

Factuurfinanciering
Voorfinanciering
Herfinanciering
Auto financieren
Horecafinanciering
Voorraadfinanciering

Factuurfinanciering

Een factuur staat in Nederland gemiddeld 39 dagen lang open. Wanneer je samenwerkt met grotere organisaties of de overheid, kan dit zelfs nog veel langer zijn. Met een factuur financiering kan je facturen tijdig betalen en krijg je weer controle op jouw cashflow. Bekijk factuurfinanciering.

Zakelijke-lening-vastgoed-ondernemers

Herfinanciering

Bij een herfinanciering, ook wel bekend als refinanciering, wordt een bestaande lening of financiële verplichting vervangen door een nieuwe lening met mogelijk gunstigere voorwaarden, zoals een lager rentetarief of een langere looptijd.

Voorfinanciering

Voorfinanciering is een vorm van financiering waarbij een onderneming externe middelen ontvangt voor toekomstige inkomsten. Het is een krachtig hulpmiddel voor effectief financieel beheer en groei voor ondernemers.

Auto financieren

Door de zakelijke lening hoef je niet lang te wachten totdat je de zakelijke auto kan financieren. Dit maakt dat je bedrijfsactiviteiten sneller en efficiënter kan uitvoeren én de cashflow behoudt voor andere zakelijke behoeften.

horeca-lening

Horecafinanciering

orecafinanciering dekt een breed scala aan kosten, van opstartkosten tot doorlopende uitgaven zoals personeel en marketing. Voor groei is een solide financiële basis cruciaal, met gerichte investeringen in bijvoorbeeld inventaris, marketing en personeelsontwikkeling.

Voorraad financieren

Voorraad inkopen, je ontkomt er niet aan. De voorraad die je inkoopt, daar moet je winst mee gaan maken. Het is dus spil in het web voor je bedrijf. Maar voordat die winst er is, moet er dus flink geïnvesteerd worden. Dit kan je werkkapitaal een flinke deuk geven. Voorraadfinanciering is dan geen gek idee.

“De financiële steun van SwishFund heeft me enorm geholpen om mijn bedrijf op gang te krijgen. Zonder al teveel gedoe precies de lening die ik nodig had. Bedankt SwishFund!”

Michael – Google Review

Eenvoudig en snel een financiering afsluiten

In 2 minuten aangevraagd

Veelgestelde vragen over zakelijke financieringen

Bekijk onderstaande vragen voor meer informatie. Zit uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met 085 064 4144.

Hoe werkt het aanvragen van een zakelijke financiering?

Het aanvragen van een zakelijke lening doe je eenvoudig online. Binnen 1 dag na je aanvraag belt een medewerker je op met een voorstel. Heb je deze geaccepteerd? Dan kan het geld binnen 24 uur op je rekening staan.

Hoeveel kan ik zakelijk lenen?

We verstrekken leningen vanaf €3.000 met een maximum van €1.000.000. Hoeveel je kan lenen is afhankelijk van veel factoren zoals omzet, verloop van de omzet en de gezondheid van je bedrijf. Daarom verschilt dit bedrag per situatie. Weten wat je kunt lenen? Start een aanvraag en je ontvangt binnen 1 dag een voorstel.

Wat zijn de rentes op zakelijk fianncieren?

Op een zakelijke lening betaal je een flexibele premie vanaf 1% per maand.

Om het rente percentage zakelijk lenen te bepalen kijken we naar je historische bedrijfsprestaties om de financiële gezondheid van je bedrijf in te schatten. Staat je bedrijf er goed voor? Dan ontvang je een lager rente percentage.

Voor welke leendoelen kan ik een financiering aanvragen?

Je kan een zakelijke lening aanvragen voor uiteenlopende redenen. Investeren in groei, een omzetdipje opvangen of een project voorfinancieren bijvoorbeeld.

Hoe los ik af op mijn financiering?

Je lost je lening eenvoudig af op twee manieren: een dagelijkse incasso of als percentage van je pinomzet. Zo betaal je op drukke dagen meer terug dan op rustige dagen. Wel zo handig.

Heb je onverwachts extra geld over? Dan kan je altijd kosteloos je hele, of een gedeelte van je lening vervroegd aflossen.

Eenvoudig en snel jouw zakelijke lening

In 2 minuten aangevraagd