Herfinanciering

Herzie je financiële strategie met een herfinanciering. Gebruik een herfinanciering om kosten te verlagen, de cashflow te verbeteren, en kapitaal vrij te maken voor groei, investeringen en bedrijfsuitbreiding.

24uur-vrijblijvend-voorstel

Binnen 24 uur een voorstel

Verleng je looptijd

Investeer in groei

Wat is herfinanciering?

Een herfinanciering is het proces waarbij een je een bestaande lening vervangt door een nieuwe lening met gunstigere voorwaarden. Dit kan inhouden dat je bijvoorbeeld een lening oversluit naar een lagere rente of een langere looptijd. Voor ondernemingen die goed draaien, is dit aantrekkelijk omdat het kosten verlaagt, de cashflow verbetert en extra kapitaal wordt vrijmaakt voor investeringen in groei en bedrijfsuitbreiding, wat uiteindelijk de financiële positie van het bedrijf versterkt.
overbruggingskrediet-aanvragen

Waar kan je een herfinanciering voor gebruiken?

Gebruik het als een strategische zet waarmee je jouw financiële positie kan optimaliseren. Deze tactiek kan worden ingezet om bestaande schulden, zoals leningen, opnieuw te structureren. Vaak leidt dit tot gunstigere voorwaarden. Dit kan alleen als jij een bestaande lening hebt lopen en je kan alleen herfinancieren bij dezelfde partij als je lopende lening. Dit kan kosten verminderen en financiële flexibiliteit vergroten, waardoor bedrijven meer financiële ruimte hebben voor groei en investeringen.

Zakelijk financieren bij Swishfund?

Heb je vragen over herfinancieren of ben je benieuwd wat Swishfund voor jouw situatie kan betekenen? Doe direct een aanvraag en ontdek jouw mogelijkheden of neem contact op met een van onze accountmanagers.

Veelgestelde vragen over herfinancieren

Bekijk onderstaande vragen voor meer informatie. Zit uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met 085 064 4144.

Wat is herfinanciering?

Dit is het vervangen van bestaande leningen door nieuwe leningen met gunstigere voorwaarden om kosten te verlagen en financiële stabiliteit te verbeteren.

Waar kan je herfinanciering voor gebruiken?

Dit gebruik je om bestaande leningen opnieuw te structureren, lagere rentetarieven te verkrijgen en financiële flexibiliteit te vergroten.

Hoe kan ik mijn lening terugbetalen?

We incasseren de aflossing en premie op dagelijkse basis door middel van een automatische incasso. Uiteraard houden we rekening met (jouw onderneming en) fluctuaties in de omzet zoals seizoenspatronen.

Hoe werkt het aanvragen van een lening?

Het aanvragen van een financiering doe je eenvoudig online. Binnen 24 uur nadat je de aanvraag hebt ingediend, belt een medewerker je op met een voorstel. Ga je hiermee akkoord? Dan staat het bedrag al binnen 3 dagen op je rekening!

Regel je herfinanciering bij Swishfund!

In 2 minuten aangevraagd