Horeca financiering

Horecafinanciering dekt een breed scala aan kosten, van opstartkosten tot doorlopende uitgaven zoals personeel en marketing. Voor groei is een solide financiële basis cruciaal, met gerichte investeringen in bijvoorbeeld inventaris, marketing en personeelsontwikkeling

24uur-vrijblijvend-voorstel

Binnen 24 uur een voorstel

Binnen 3 dagen op je rekening

Geen ingewikkelde kredietcheck

Wat is horeca financiering?

Horecafinanciering omvat het verkrijgen van kapitaal om een horecazaak te starten of laten groeien. Bij het opstarten biedt financiering de broodnodige middelen voor initiële kosten zoals pandhuur, voorraad en personeelskosten.

Voor bestaande zaken ondersteunt financiering de groei door investeringen in uitbreiding, marketingstrategieën, personeelsontwikkeling en het verbeteren van de algehele gastervaring, waardoor de zaak competitiever en aantrekkelijker wordt voor een groter publiek.

Welke horeca financieringsopties zijn er?

Er zijn verschillende manieren om geld te lenen voor je horeca onderneming. Elke vorm heeft weer zijn voor – en nadelen. Check vooraf wat het beste bij jou past.

Bank
Crowdfunding
Lenen bij familie en vrienden
Zakelijk krediet

Waar kan je een horeca lening voor gebruiken?

Een horeca lening biedt groeimogelijkheden voor jouw horeca onderneming. Er zijn verschillende manieren om de financiering in te zetten voor een horecazaak.

Renoveren

Door een opfrissing of volledige renovatie kan de zaak aantrekkelijker worden voor klanten, wat de omzet kan verhogen.

Investeren

Van keukenapparatuur tot state-of-the-art technologieën, het upgraden van materiaal kan de efficiëntie verbeteren en de kwaliteit van dienstverlening verhogen.

Rebranding

Een nieuwe merkidentiteit kan een frisse wind brengen, de doelgroep aanspreken en een heropleving van belangstelling voor de zaak teweegbrengen.

Uitbreiding

Het vergroten van de capaciteit, het toevoegen van extra ruimte of zelfs het openen van nieuwe vestigingen kan helpen om nieuwe markten te betreden en de groei van het bedrijf te stimuleren.
financiering-horecabedrijf

Horecapand financieren

Een financiering inzetten voor een nieuw pand is een strategische zet voor horecaondernemers die willen uitbreiden.

Met de vastgoedlening kan je een nieuw pand aanschaffen of huren, wat de mogelijkheid biedt om een tweede zaak te starten of een geheel nieuwe onderneming te lanceren.

Dit stelt je in staat om nieuwe markten te betreden, het klantenbestand te vergroten en je merk verder te versterken. Terwijl je de groeikansen benut die een extra locatie met zich meebrengt.

Dit kan niet alleen leiden tot een grotere omzet en winst, maar ook tot een versterkte aanwezigheid in de markt.

geld-lenen-voor-horeca

Hoe werkt lenen bij Swishfund?

Het aanvragen van een financiering doe je eenvoudig online. Je kan bij Swishfund al lenen vanaf 3000 euro tot 1 miljoen euro.

Binnen 24 uur nadat je de aanvraag hebt ingediend, belt een medewerker je op met een voorstel. Ga je hiermee akkoord? Dan staat het bedrag al binnen 3 dagen op je rekening!

Zakelijke horeca lening nodig?

Veelgestelde vragen over financiering horeca onderneming

Bekijk onderstaande vragen voor meer informatie. Zit uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met 085 064 4144.

Wat een horeca lening?

Een horeca lening voorziet horecaondernemingen van financiële steun, specifiek gericht op hun behoeften. Het biedt kapitaal voor opstartkosten, operationele uitgaven en groei, met flexibele terugbetalingsvoorwaarden. Deze leningen zijn ontworpen om de unieke eisen van de horecasector te ondersteunen en helpen bij het realiseren van groeiambities.

Hoe kan ik mijn horecazaak financieren?

Financier je horecazaak via leningen, investeerders of zelffinanciering. Overweeg subsidies of leasingopties voor extra steun. Kies de optie die past bij je behoeften en begrijp de voorwaarden vooraf goed.

Hoeveel geld kan ik lenen voor de horeca?

Dit bekijken we per situatie. We vinden het belangrijk dat je de lening financieel kunt dragen en dus verantwoord is. Swishfund verstrekt leningen van €3.000,- tot €1.000.000,-. We kunnen vrijblijvend en kosteloos je kredietruimte berekenen.

Hoe werkt het aanvragen van een lening?

Het aanvragen van een financiering doe je eenvoudig online. Binnen 24 uur nadat je de aanvraag hebt ingediend, belt een medewerker je op met een voorstel. Ga je hiermee akkoord? Dan staat het bedrag al binnen 3 dagen op je rekening!

Hoe kan ik mijn horeca financiering bij Swishfund terugbetalen?

We incasseren de aflossing en premie op dagelijkse basis door middel van een automatische incasso. Uiteraard houden we rekening met (jouw onderneming en) fluctuaties in de omzet zoals seizoenspatronen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om dagelijks af te lossen door een procentuele afroming via je pinapparaat. Dit kan overigens alleen als je beschikt over een CCV apparaat. Het fijne hieraan is dat je extra aflost op dagen met een hoge omzet.

Snel en gemakkelijk een zakelijke horeca lening

In 2 minuten aangevraagd