Partners

Een samenwerking met Swishfund betekent eenvoudig en snel jouw klanten helpen met een zakelijke lening. Wij zijn een directe sparringspartner voor jou als intermediair en jij kan een extra dienst bieden naar jouw eindklant toe.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eenvoudig en snel een lening voor uw klanten.

  • Een financiering voor uw klanten in 2 minuten aangevraagd.
  • Van €3.000 tot €1.000.000 met een standaard looptijd tot 12 maanden.
  • Zodra de benodigde document zijn aangeleverd laten wij binnen 24 uur weten hoeveel jouw klant kan lenen.

Stappenplan

1. Schrijf je in als partner van Swishfund

Druk op de knop ‘Partner worden’ en vul je gegevens in om de aanvraag te starten.

We beloven om snel contact met je op te nemen.

2. Start met het doorverwijzen van je klanten

Stuur ons de gegevens van je klant, noteer hierbij het gewenste leenbedrag en stuur een MT940 bestand mee met alle zakelijke banktransacties van afgelopen 12 maanden.

Met deze informatie berekent onze software de leencapaciteit van de klant. Het kan dus zijn dat er na deze berekening blijkt dat er mogelijk meer of minder geleend kan worden dan gewenst.

3. Upload gegevens

Hebben we een match kunnen maken tussen de wensen van de klant en de mogelijkheden bij Swishfund. Dan heeft je contactpersoon bij Swishfund nog een aantal aanvullende gegevens nodig. Wanneer wij deze gegevens hebben, stellen we het contract op.

4. Ontvang een bonus bij succesvolle aanvragen

Contract getekend en uitbetaald? Afhankelijk van het soort Swishfund partnerschap dat je hebt gekozen, ontvangt jouw klant in het contract een mooie korting óf ontvang jij als partner na uitbetaling een bonus. Dat is mooi meegenomen!

Financiering op maat voor jouw klanten

  • Swishfund als directe partner voor snelle financiering
  • Uitbreiding van de diensten binnen jouw onderneming
  • Bied meer én snellere service aan je klanten
  • Ontvang een bonus bij succesvolle leads

Klinkt interessant?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Een partnerschap met Swishfund is eenvoudig en snel aangevraagd. Neem vandaag nog contact op met onze partnership manager en start direct met het doorsturen van je klanten.

Swishfund - Tel: 085 064 4144

Partnership Manager

Veelgestelde vragen

Bekijk onderstaande vragen voor meer informatie. Zit uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met 085 064 4144.

Hoe word ik partner van Swishfund?

Nieuwe partners zijn altijd welkom, jezelf aanmelden als partner van Swishfund, gaat net zoals het aanvragen van een Swishfund lening. Eenvoudig en snel. Wil je partner worden dan hebben we eerst contact – en bedrijfsgegevens nodig, deze kan je invullen zodra je hebt geklikt op de button “Partner worden”. Nadat je aanvraag om partner te worden is binnengekomen, gaan we aan de slag. We bekijken de aangeleverde informatie en nemen daarna contact met je op om te kijken of er een definitieve match is van beiden kanten.

Kan ik partner worden?

Ben jij ondernemer en kunnen jouw klanten baat hebben bij het aangaan van een zakelijke lening? Heb jij klanten waarvan het bedrijf klaar is voor de volgende stap óf kunnen zij onze zakelijke lening goed gebruiken om te investeren? Dan zien we je aanvraag voor het Swishfund partner programma graag tegemoet.

Hoe werkt een partnerschap met Swishfund?

Met het partner programma van Swishfund geven we ondernemers de mogelijkheid om meer te verdienen aan de klanten waarmee zij hoe dan ook aan tafel hadden gezeten. Als partner ga je het gesprek aan met jouw klanten over de mogelijkheden van zakelijk lenen bij Swishfund. Met elke succesvolle doorverwijzing ontvang jij van ons een bonus. Dankzij jouw doorverwijzing krijgt de klant korting op de premie. We laten de klant weten dat zij deze korting krijgen door de samenwerking met jou. Een win-winsituatie dus!

Wat maakt een partnerschap met Swishfund waardevol?

Swishfund is opgericht in 2016 en was toen een van de eerste fintech-kredietverstrekkers van Nederland. In de kern zorgen wij ervoor dat jouw klanten op een eenvoudig en snelle manier aan bedrijfsfinanciering worden geholpen. Door middel van het bonus systeem en de bijhorende korting voor de klant loont dit niet alleen voor jou, maar uiteindelijk ook voor de afnemer van de lening. Dit levert jou dus extra geld en een tevreden klant op! Swishfund is niet alleen een kredietverstrekker, maar ook fintech. Elke dag wordt er door een team van specialisten gewerkt aan het implementeren van de nieuwste technologieën om de complexiteit, waar traditionele bedrijfsfinancieringen om bekend staan, definitief tot het verleden te laten behoren.

Hoe worden de voorwaarden voor onze samenwerking bepaalt?

Om onze samenwerking vast te leggen wordt er een overeenkomst opgemaakt. Deze moet getekend worden door beiden partijen. De overeenkomst is altijd voor onbepaalde tijd en op elk moment opzegbaar. De overeenkomst omvat een aantal afspraken om een prettige samenwerking voor beiden te waarborgen.

Hoeveel aanvragen moeten er worden ingediend om partner te worden?

Wij hanteren geen minimumaantal aanvragen om partner te worden óf te blijven. De getekende overeenkomst is voor onbepaalde tijd en op ieder moment opzegbaar, wil jij het even op een laag pitje zetten, dan is dat voor ons geen probleem. Al vinden we het natuurlijk wel erg leuk als je actief aan de slag gaat met je klanten!

Als ik geen partner meer wil zijn, kan ik dan gewoon stoppen?

Je mag de overeenkomst op ieder moment opzeggen. Bel hiervoor naar je contactpersoon bij Swishfund óf stuur ons een mail. Wanneer je mailt, zullen we je nog even nabellen om de samenwerking te bespreken.