Voorfinanciering

Voorfinanciering is een waardevol instrument om deze flexibiliteit te bieden. Het stelt ondernemers in staat om liquiditeitsproblemen te overwinnen, seizoensschommelingen op te vangen, voorraadniveaus te optimaliseren en zelfs nieuwe producten te ontwikkelen.

24uur-vrijblijvend-voorstel

Binnen 24 uur een voorstel

Binnen 3 dagen op je rekening

Geen ingewikkelde kredietcheck

Wat is voorfinanciering

Voorfinanciering is een vorm van financiering waarbij een onderneming externe middelen ontvangt voor toekomstige inkomsten. Een voorfinanciering kan worden ingezet als factuurfinanciering. Voor ondernemers is financiële flexibiliteit cruciaal om effectief geldbeheer te realiseren en te investeren in bedrijfsgroei. Het stelt ondernemers in staat om liquiditeitsproblemen te overwinnen, seizoensschommelingen op te vangen, voorraadniveaus te optimaliseren en zelfs nieuwe producten te ontwikkelen. Deze strategische aanpak biedt de mogelijkheid om op lange termijn te denken en concurrentievoordeel op te bouwen, waardoor bedrijven hun groei en succes kunnen realiseren. Kortom, voorfinanciering is een krachtig hulpmiddel voor effectief financieel beheer en groei voor ondernemers.

overbruggingskrediet-aanvragen

Hoe werkt het?

Voorfinanciering is een krachtig instrument voor ondernemers. Bij Swishfund leen je al vanaf 3000 euro tot 1 miljoen. Dit geeft je de flexibiliteit om onmiddellijke financiële behoeften aan te pakken. Het stelt je in staat om snel te handelen en kansen te benutten.

De voordelen van voorfinancieren

Voorfinancieren kent vele voordelen, ontdek ze snel!

Verbeterde Liquiditeit
Groeimogelijkheden
Risicobeheer
Snel kansen pakken
Verbeterd levereanciersrelaties

Interesse? Neem contact op!

Heb je vragen over het afsluiten van een voorfinanciering of ben je benieuwd wat Swishfund voor jouw situatie kan betekenen? Doe direct een aanvraag en ontdek jouw mogelijkheden of neem contact op met een van onze accountmanagers.

Veelgestelde vragen over voorfinancieren

Bekijk onderstaande vragen voor meer informatie. Zit uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met 085 064 4144.

Wat is voorfinanciering?

Voorfinanciering is een financiële lening voor ondernemers waarmee je direct aan de slag komt om bijvoorbeeld facturen de betalen, te investeren in je bedrijf of personeel voor te financieren.

Wat zijn de voordelen van voorfinanciering bij Swishfund?

  • Verbeterde liquiditeit
  • Groeimogelijkheden
  • Risicobeheer
  • Verbeterde leveranciersrelaties
  • Geen Schulden.
  • Efficiënter cashflowbeheer
  • Snelle respons
  • persoonlijk contact

Hoe kan ik mijn lening terugbetalen?

We incasseren de aflossing en premie op dagelijkse basis door middel van een automatische incasso. Uiteraard houden we rekening met (jouw onderneming en) fluctuaties in de omzet zoals seizoenspatronen.

Hoe werkt het aanvragen van een lening?

Het aanvragen van een financiering doe je eenvoudig online. Binnen 24 uur nadat je de aanvraag hebt ingediend, belt een medewerker je op met een voorstel. Ga je hiermee akkoord? Dan staat het bedrag al binnen 3 dagen op je rekening!

Eenvoudig en snel zakelijk lenen

In 2 minuten aangevraagd