Jouw zakelijke zzp lening binnen 3 dagen geregeld

24uur-vrijblijvend-voorstel

Binnen 24 uur duidelijkheid over je zzp lening

Zonder moeilijke check op je krediet

Dóór ondernemers, vóór ondernemers

Zakelijke-ZZP-lening-aanvragen

Een zzp lening van Swishfund

Geld lenen als zzp’er? Als zzp’er zijn er talloze redenen om een lening aan te vragen. Maar juist voor jou als zzp’er kan het lastig zijn om een passende zakelijke lening te vinden. Dit komt doordat je als zelfstandig ondernemer vaak geen vast maandsalaris hebt. Hierdoor is het voor de kredietverstrekker meer risicovol om jou een lening te verstrekken.

 

Bedrijfslening zzp aanvragen

Wij nemen jouw inkomsten mee in onze berekening voor jouw persoonlijke tarief. Dit doen we op basis van een risicoprofiel. Daarna zorgt Swishfund ervoor dat het bedrag van jouw zzp-lening binnen 3 dagen op je rekening staat. Het enige wat we nodig hebben is een transactieoverzicht van je zakelijke rekening. Na 24 uur weet je wat je kan lenen.

leningsbedrag
Van €3.000 tot €1.000.000
duration
Flexibele looptijd van 3 tot 12 maanden
Interest
Rente vanaf 1% per maand

Waar kan ik een zakelijke zzp lening voor gebruiken?

Geld lenen als (zelfstandig) ondernemer stelt je in staat om een geldbedrag te lenen voor uiteenlopende doeleinden. Wat je reden ook is om geld te lenen als zzp’er, wij bieden altijd een zzp krediet dat bij jouw situatie past.

Voorraad
Verbouwing
Overbrugging
Facturen
Apparatuur
Belastingen

5.000+ ondernemers gingen je voor

Hoe werkt een lening voor een zzp’er?

Geld lenen als ondernemer doe je om je eenmanszaak vooruit te helpen. Wij bieden financieringen aan die bij jouw profiel en situatie passen. Onze missie is om het aanvraagproces laagdrempelig en makkelijk te maken zodat elke zzp’er hier eenvoudig gebruik van kan maken als dat nodig is

Timeline
Aanvraag
25/06/2024
Goedkeuring
26/06/2024
Storting
28/06/2024
25/06/2024
Stap 1
Krediet is vandaag aangevraagd
24 uur
26/06/2024
Stap 2
Resultaat van aanvraag binnen in 24 uur
3 dagen
28/06/2024
Stap 3
Lening ontvangen binnen 4 dagen
01
Lening aanvragen zzp

Een lening aanvragen als zzp’er doe je eenvoudig op online. Om een zzp-lening aan te vragen, heb je een transactie overzicht nodig van je huidige zakelijke bankrekening.

02
Vrijblijvend voorstel

Binnen 24 uur wordt je aanvraag voor een lening voor zelfstandigen beoordeeld. Na deze 24 uur nemen we contact met je op om de berekende kredietruimte te bespreken.

03
Uit- en terugbetaling

Als alles rond is wordt het geld binnen 3 dagen op je rekening gestort. Het terugbetalen gebeurt op basis van een percentage van de omzet of dagelijkse incasso.

ZZP-lening

Terugbetaling van een zzp lening

Om ook het terugbetalen zo eenvoudig mogelijk te houden bieden wij 2 mogelijkheden aan: dagelijkse automatische incasso óf automatische pinafroming. In de meeste gevallen zal automatische incasso van toepassing zijn, maar zzp’ers in de horeca of retail hebben vooral baat bij pinafroming.

 

Hoe werkt dat?

Door middel van een vast percentage van je pinomzet betaal je de lening terug. Op drukke dagen méér dan op dagen dat het rustig is. Wel zo flexibel als je wilt lenen als zelfstandig ondernemer.

incasso
Dagelijkse incasso
Pinafroming
Automatische pinafroming

“De financiële steun van Swishfund heeft me enorm geholpen om mijn bedrijf op gang te krijgen. Zonder al teveel gedoe precies de lening die ik nodig had. Bedankt Swishfund!”

Michael – Google Review
Geld-lenen-als-ondernemer

Zakelijk lenen als zzp'er

Wij zijn er voor ondernemers. Daarom kunnen ook zzp’ers geld lenen bij ons. Een veel gezien obstakel bij grote financierders is het aanvraagproces, wat vaak langdurig en traag is.

 

Wij doen het anders!

Het is voor ons veel belangrijker of jij kan en wil betalen! Dat maakt dan ook dat wij onze beoordeling ook voornamelijk op basis van je transactieoverzicht doen. Onze algoritmes zijn perfect in staat om op basis van deze informatie een goede en snelle beoordeling te doen. Dat maakt dat onze bedrijfslening zzp ook gemakkelijk aan te vragen is. Zakelijk lenen met Swishfund in een handomdraai!

Registratie
Minimaal 12 maanden geregistreerd bij de kvk
omzet
Minimale omzet van €50.000 per jaar

Zzp lening binnen 2 minuten aangevraagd

Veelgestelde vragen

Bekijk onderstaande vragen voor meer informatie. Zit uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met 085 064 4144.

Hoe werkt het aanvragen van een zzp lening?

Het aanvragen van een zzp lening doe je eenvoudig online. Binnen 24 uur na je aanvraag belt een medewerker je op met een voorstel. Heb je deze geaccepteerd? Dan staat het bedrag al binnen 3 dagen op je rekening!

Hoeveel kan ik lenen met een zzp lening?

We verstrekken zzp leningen vanaf €3.000 met een maximum van €1.000.000. Hoeveel je kan lenen is afhankelijk van veel factoren zoals hoogte en verloop van de omzet, en de gezondheid van je bedrijf. Daarom verschilt dit bedrag per zzp’er. Weten wat je kunt lenen? Start een aanvraag en je ontvangt binnen 24 uur een voorstel. Benieuwd wat jij kan lenen bekijk: hoeveel kan ik zakelijk lenen?

Wat moet ik aanleveren om een zzp lening te ontvangen?

We houden het aanvragen van een krediet graag simpel. Daarom hoef je alleen je contactgegevens en een MT940 bestand aan te leveren. Het MT940 bestand is een overzicht van je banktransacties en moet de gegevens van de afgelopen 12 maanden bevatten. Afhankelijk van de hoogte van de lening kunnen we om extra documenten vragen zoals een IB-aangifte of jaarverslag.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een zzp lening?

Om in aanmerking te komen voor een zzp lening bij Swishfund moet je aan een aantal minimum vereisten voldoen. Zo moet je minimaal 12 maanden ingeschreven staan bij de KVK en een omzet van €50.000 hebben gedraaid in de afgelopen 12 maanden.

Lening voor zzp’ers binnen 2 minuten aangevraagd