Persoonlijke hulp bij financieren

Benieuwd naar financiële mogelijkheden voor jouw bedrijf? Krijg persoonlijke hulp bij financieren, gemakkelijk per telefoon en op een tijdstip naar keuze. Je zit nergens aan vast.

  • Persoonlijke hulp bij financieren
  • Waar en wanneer het jou uitkomt
  • Geheel vrijblijvend

Bekend van o.a.

Veelgestelde vragen over een kennismakingsgesprek

Bekijk onderstaande vragen voor meer informatie. Zit uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met 085 064 4144.

Wat is een kennismakingsgesprek?

Het kennismakingsgesprek is een eerste verkennend gesprek, waarin we samen kijken wat we voor jouw onderneming kunnen doen om je verder vooruit te helpen. We bespreken de situatie van je onderneming, waar je kansen en ambities liggen en hoe we jou daar vanuit een financieel oogpunt zo goed mogelijk bij kunnen ondersteunen.

Moet ik iets voorbereiden?

Nee, voor het kennismakingsgesprek hoef je niks voor te bereiden. Wel is het handig om een schatting te hebben van je omzet over de afgelopen 12 maanden en dat je een duidelijk leendoel voor ogen hebt.

 

Voor wie is dit gesprek?

Dit gesprek is voor ondernemers die langer dan een jaar actief zijn en het afgelopen jaar meer dan 50.000 euro omzet hebben gedraaid.

Is het kennismakingsgesprek gratis?

Ja, het kennismakingsgesprek is geheel kosteloos

Hoe nemen jullie contact met mij op?

De gesprekken verlopen altijd telefonisch. Een accountmanager zal contact met je opnemen op het afgesproken tijdstip. Je kan een tijdstip kiezen door op de knop ‘afspraak maken’ te klikken en een afspraak in te plannen op het gewenste tijdstip.

Maak een vrijblijvende afspraak