1.5
Kan ik je ergens mee helpen?
Susan staat op werkdagen van 9.00 tot 18.00 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Over ons

Swishfund

Wij willen ondernemers met ons digitale platform het meest aantrekkelijke alternatief bieden voor bedrijfsfinanciering op korte- en middellange termijn. Hoe wij dat doen? Door snel, eenvoudig en flexibel bedrijfsfinancieringen te verstrekken. Zo kan een ondernemer weer kan doen waar hij of zij goed in is: ondernemen.

Swishfund is in 2016 opgericht en een van de eerste fintech-kredietverstrekkers van Nederland. Inmiddels heeft Swishfund een voortrekkersrol als het gaat om de ontwikkeling van innovatieve bedrijfsfinancieringen. Ondernemers moeten zo efficiënt en flexibel als mogelijk toegang krijgen tot financiering, vinden wij. Met dat in gedachten werken wij aan de nieuwste technologieën om de complexiteit, waar traditionele bedrijfsfinancieringen om bekend staan, definitief tot het verleden te laten behoren.

Supporter Stichting K.I.D.S.

Swishfund ondersteunt het goede werk van de Stichting K.I.D.S. (Kids in Distress). Stichting K.I.D.S. heeft als doel de opvang, verzorging en scholing van straatkinderen in Vietnam te ondersteunen. Jaarlijks doneren wij een bedrag voor het opzetten en exploiteren van een opvanghuis voor straatkinderen.