1.5
Kan ik je ergens mee helpen?
Susan staat op werkdagen van 9.00 tot 18.00 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Over ons

Swishfund

Swishfund staat voor flexibiliteit en snelheid. Daardoor profiteert je bedrijf meteen van mogelijkheden en ben je niet langer afhankelijk van een bankkrediet. Van een uitbreidingsplan tot het overbruggen van cashflowdips, onze financiële ondersteuning helpt je bedrijf groeien. Wij begrijpen alles van het benutten van kansen en verstrekken financieringen met een maximale looptijd van 1 jaar.

Geen complexe formulieren!
Swishfund is een toonaangevende fintech-kredietverstrekker, opgericht door ondernemers die mede-ondernemers graag een duwtje in de rug geven. We gebruiken technologie die de kosten en complexiteit van traditionele bedrijfsfinanciering veel simpeler maakt. Dat betekent dat we onmiddellijke beslissingen nemen en niet werken met uitgebreide formulieren en lange-termijn-verplichtingen. Op basis van je bedrijfsgegevens maken we een snelle kredietanalyse en voorspellen daarmee de toekomstige financiële gezondheid van je onderneming. Dus heb je een onderneming en ben je op zoek naar een lening? Swishfund berekent binnen één dag wat je kunt lenen.

Swishfund zegt ja!
Ja tegen ondernemers die hun kansen willen verzilveren. Vaak staat het geld al binnen een week op je rekening.

Supporter Stichting K.I.D.S.

Swishfund ondersteunt het goede werk van de Stichting K.I.D.S. (Kids in Distress). Stichting K.I.D.S. heeft als doel de opvang, verzorging en scholing van straatkinderen in Vietnam te ondersteunen. Jaarlijks doneren wij een bedrag voor het opzetten en exploiteren van een opvanghuis voor straatkinderen.

Werken bij Swishfund?