Zakelijk een auto financieren?

Jouw auto financieren? Dat kan met een zakelijke lening van Swiwshfund! Heb jij een bedrijfswagen nodig of is het tijd voor een nieuwe of grotere bedrijfsauto. Dan ben je bij ons op het juiste adres.

bedrijfswagen-financieren

Een zakelijke lening voor een auto

Een zakelijke lening voor een bedrijfsauto kan voor ondernemers zeer voordelig zijn, doordat je direct de zakelijke auto kan aanschaffen en de werkcapaciteit kan opschalen. Door de zakelijke lening hoef je niet lang te wachten totdat je de zakelijke auto kan financieren. Dit maakt dat je bedrijfsactiviteiten sneller en efficiënter kan uitvoeren én de cashflow behoudt voor andere zakelijke behoeften.

De mogelijkheden

We begrijpen dat je, voordat je een zakelijke auto aanschaft graag de mogelijkheden inzichtelijk wilt hebben. Bij een zakelijke autofinanciering wil je een aantal opties overwegen. Je kan ervoor kiezen om zelf de auto volledig te betalen en eigendom te verwerven, zakelijk leasen voor flexibiliteit en lage instapkosten, of zakelijk lenen om direct toegang te krijgen tot het voertuig zonder grote kapitaalinvesteringen.

De voordelen op een rijtje

Zelf (volledig) betalen

 • Geen rentekosten of premie
 • Geen maandelijkse betalingsverplichtingen
 • Je bent direct volledig eigenaar
 • Minder administratie

Zakelijk leasen

 • Voorspelbare kosten
 • Geen hoge aanschafkosten
 • Nieuwe voertuigen
 • Geen zorgen over waardevermindering
 • Geen kosten aan onderhoud

Zakelijke lening

 • Eigendom
 • Geen kilometerbeperkingen
 • Fiscale voordelen
 • Geen verplichtingen na aflossing
 • Geen inleverkosten
 • Toegang tot gebruikte voertuigen

Interessant voor ZZP'ers

Voor ZZP’ers en kleine ondernemers is het financieren van een zakelijke auto vaak een uitdaging, gezien zij niet altijd over voldoende eigen middelen beschikken. Swishfund begrijpt deze behoefte en biedt financiële oplossingen die specifiek zijn afgestemd op zzp’ers en. kleine ondernemers, waardoor je toegang krijgt tot de voertuigen die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

Hoe regel je dit bij Swishfund?

Met onze zakelijke lening regel jij eenvoudig en snel de financiering van jouw nieuwe bedrijfsauto. Onze accountmanagers bekijken jouw financiële situatie en adviseren je over de mogelijkheden. Bij het afsluiten van de zakelijke lening kan de bedrijfswagen als onderpand kan fungeren, hierdoor krijg jij snel toegang tot de benodigde financiering. Samen financieren we jouw zakelijke dromen.

Meer informatie nodig?

Ontdek jouw mogelijkheden voor het financieren van een zakelijke auto en doe een aanvraag. Ben je benieuwd wat we voor jouw situatie kunnen betekenen, neem dan contact op met een van de accountmanagers.

Veelgestelde vragen

Bekijk onderstaande vragen voor meer informatie. Zit uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met 085 064 4144.

Wat zijn de mogelijkheden om een auto te financieren?

Je kan ervoor kiezen om zelf de auto volledig te betalen en eigendom te verwerven, zakelijk leasen voor flexibiliteit en lage instapkosten, of zakelijk lenen om direct toegang te krijgen tot het voertuig zonder grote kapitaalinvesteringen.

Kan ik een auto financieren met een zakelijke lening?

Jazeker! Wij financieren graag jouw zakelijke auto, we geloven namelijk dat, dat een ontzettend belangrijk middel is voor ondernemers.

Hoe kan ik mijn lening terugbetalen?

We incasseren de aflossing en premie op dagelijkse basis door middel van een automatische incasso. Uiteraard houden we rekening met (jouw onderneming en) fluctuaties in de omzet zoals seizoenspatronen.

Hoe werkt het aanvragen van een lening?

Het aanvragen van een financiering doe je eenvoudig online. Binnen 24 uur nadat je de aanvraag hebt ingediend, belt een medewerker je op met een voorstel. Ga je hiermee akkoord? Dan staat het bedrag al binnen 3 dagen op je rekening!

Gemakkelijk je auto financieren

In 2 minuten aangevraagd