Bedrijfsfinanciering in een handomdraai geregeld

24uur-vrijblijvend-voorstel

Binnen 24 uur duidelijkheid over de mogelijkheden

Great-Terms-40-Yellow

Geen stapels papierwerk nodig

duration

Binnen 10 minuten online aan te vragen

Bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinanciering aanvragen bij Swishfund

Met een bedrijfsfinanciering kan je jouw bedrijf de impuls geven die het nodig heeft. Of dat nu voor groei is of het voorfinancieren van grote projecten. Wij zorgen ervoor dat het bedrag al binnen 3 dagen op je rekening staat.

Je kunt een zakelijke lening aanvragen vanaf €3.000,- tot een maximum van €1.000.000 met een looptijd tussen 3 en 24 maanden.

leningsbedrag
Van €3.000 tot €1.000.000
duration
Flexibele looptijd van 3 tot 24 maanden
Interest
Premie vanaf 1% per maand

Waar kan ik een bedrijfsfinanciering voor aanvragen?

Een financiering voor je bedrijf stelt je in staat om een geldbedrag te lenen voor uiteenlopende doeleinden, zoals bijvoorbeeld het overbruggen van tijdelijk inkomstenverlies of juist voor het investeren in groei. Wij bieden financieringsoplossingen die bij jouw situatie passen.

Voorraad
Verbouwing
Overbrugging
Facturen
Apparatuur
Belastingen

5.000+ ondernemers gingen je voor

Hoe werkt het financieren van je bedrijf?

Bedrijfs financiering nodig? Goedkeuring binnen 24 uur en storting van het kredietbedrag binnen 3 dagen.

Timeline
Aanvraag
15/07/2024
Goedkeuring
16/07/2024
Storting
18/07/2024
15/07/2024
Stap 1
Krediet is vandaag aangevraagd
24 uur
16/07/2024
Stap 2
Resultaat van aanvraag binnen in 24 uur
3 dagen
18/07/2024
Stap 3
Lening ontvangen binnen 4 dagen
01
Aanvraag

Een bedrijfsfinanciering aanvragen doe je gewoon op de website en is binnen 2 minuten geregeld. Pak je transactie overzicht van je huidige zakelijke bankrekening erbij. Je kan hier je zakelijke lening aanvragen.

02
Vrijblijvend voorstel

We beoordelen je aanvraag voor een de financiering van je bedrijf binnen 24 uur. Daarna nemen we contact met je op om de aanvraag en je situatie te bespreken.

03
Uitbetaling

Het geld wordt binnen 3 dagen op je rekening gestort. Naar de terugbetaling heb je geen omkijken: dat gebeurt op basis van een percentage van de omzet of dagelijkse incasso.

bedrijfsfinanciering-nodig

Terugbetaling van je bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinancieringen zonder zorgen. Dat is ons motto. Dus om het terugbetalen zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij 2 mogelijkheden: dagelijkse automatische incasso óf automatische pinafroming. Dat laatste is vooral handig als je gebruik maakt van een kassa-systeem. Zo betaal je door middel van een vast percentage van je pinomzet de lening terug. Jouw aflossing van de zakelijke lening bevat niet alleen de terugbetaling van het door jou geleende bedrag, maar ook jouw persoonlijk berekende rente op zakelijk lenen.

incasso
Dagelijkse incasso
Pinafroming
Automatische pinafroming

“De financiële steun van SwishFund heeft me enorm geholpen om mijn bedrijf op gang te krijgen. Zonder al teveel gedoe precies de lening die ik nodig had. Bedankt SwishFund!”

Michael – Google Review
Bedrijfsfinanciering-regelen

Kom ik in aanmerking voor een bedrijfsfinanciering?

Swishfund is er voor ondernemers. Daarom gaat het bij ons allemaal nét iets anders dan bij de bank. Wij vinden de mogelijkheid en wil om te betalen veel belangrijker dan je hele administratie doornemen. Daarom doen we onze beoordeling voornamelijk op basis van je banktransacties. Met het gebruik van data en algoritmes kunnen wij heel snel een goede risicobeoordeling doen.

zakelijke-rente-lening
Voor bv’s, maatschappen, vof’s en eenmanszaken
Registratie
Minimaal 12 maanden geregistreerd bij de kvk
omzet
Minimale omzet van €50.000 per jaar

Eenvoudig en snel je bedrijfsfinanciering aanvragen

In 2 minuten aangevraagd

Veelgestelde vragen over bedrijfsfinancieringen

Bekijk onderstaande vragen voor meer informatie. Zit uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met 085 064 4144.

Hoe werkt het aanvragen van een bedrijfsfinanciering?

Het aanvragen van een bedrijfsfinanciering doe je eenvoudig online. Binnen 24 uur na je aanvraag belt een medewerker je op met een voorstel. Heb je deze geaccepteerd? Dan staat het bedrag al binnen 3 dagen op je rekening!

Hoeveel kan ik bedrijfsfinanciering?

We verstrekken leningen vanaf €3.000 met een maximum van €1.000.000. Hoeveel je kan lenen is afhankelijk van veel factoren zoals omzet, verloop van de omzet en de gezondheid van je bedrijf. Daarom verschilt dit bedrag per situatie. Weten wat je kunt lenen? Start een aanvraag en je ontvangt binnen 24 uur een voorstel.

Wat zijn de rentes op een bedrijfsfinanciering?

Op een bedrijfsfinanciering betaal je een flexibele premie vanaf 1% per maand.

Om het rente percentage te bepalen kijken we naar je historische bedrijfsprestaties om de financiële gezondheid van je bedrijf in te schatten. Staat je bedrijf er goed voor? Dan ontvang je een lager rente percentage.

Voor welke leendoelen kan ik een bedrijfsfinanciering aanvragen?

Je kan een bedrijfsfinanciering aanvragen voor uiteenlopende redenen. Investeren in groei, een omzet-dipje opvangen of een project voorfinancieren bijvoorbeeld.

Hoe los ik af op mijn bedrijfsfinanciering?

Je lost je lening eenvoudig af op twee manieren: een dagelijkse incasso of als percentage van je pin-omzet. Zo betaal je op drukke dagen meer terug dan op rustige dagen. Wel zo handig.

Heb je onverwachts extra geld over? Dan kan je altijd kosteloos je hele, of een gedeelte van je lening vervroegd aflossen.

Wat is een bedrijfsfinanciering?

Een bedrijfsfinanciering is een kortlopende zakelijke lening waarmee je kan investeren in je bedrijf of een financieel uitdagende periode mee kan overbruggen.

Eenvoudig en snel je bedrijfsfinanciering aanvragen

In 10 minuten aangevraagd