1.5
Kan ik je ergens mee helpen?
Susan staat op werkdagen van 9.00 tot 18.00 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Hoe werkt het?

De aanvraag
Wij verstrekken leningen vanaf €3.000 tot maximaal €500.000 met een looptijd van 3 tot 12 maanden. Afhankelijk per situatie. Voor een aanvraag vragen wij altijd om een transactieoverzicht van je zakelijke bankrekening. We gebruiken de gegevens voor het uitvoeren van een eerste kredietanalyse op basis van cashflow. Kredietaanvragen worden binnen één werkdag beoordeeld op de beschikbare kredietruimte.

Een vrijblijvend voorstel
Op basis van de eerste kredietanalyse wordt contact met je opgenomen waarin de berekende kredietruimte en de eventuele extra informatiebehoefte met je wordt doorgenomen. Wij geven ondernemers graag kansen. Dus een definitief voorstel – geheel vrijblijvend – ontvang je meestal al binnen 48 uur. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Desgewenst kun je het voorstel bespreken met één van onze medewerkers.

De uitbetaling en terugbetaling
Bij toekenning van een krediet heb je meteen toegang tot het geld. De mogelijkheden tot terugbetaling zijn flexibel. Terugbetaling gaat altijd automatisch, op basis van een percentage van de omzet. Dit kan via je pinapparaat maar ook via dagelijkse- of wekelijkse incasso’s. Bij de aflossing houden wij altijd rekening met seizoenspatronen. Omdat de terugbetaling volledig automatisch gaat, hoef je niet bang te zijn dat je een betalingstermijn mist. De premie hangt af van het leenbedrag en van onze risico-inschatting.

Vraag vrijblijvend krediet aan