1.5
Kan ik je ergens mee helpen?
Susan staat op werkdagen van 9.00 tot 18.00 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Hoe werkt het?

Het aanvraagproces

Ons aanvraagproces verloopt geheel online. Daarbij denken we in kansen en niet in hindernissen.

De aanvraag
Wij verstrekken kredieten vanaf €3.000 tot maximaal €250.000 met een looptijd van 3, 6 of 12 maanden. Afhankelijk per situatie. Krediet-aanvragen worden binnen één werkdag beoordeeld. Voor een aanvraag vragen wij om een transactie-overzicht van de zakelijke bankrekening. We gebruiken de gegevens voor het uitvoeren van een kredietanalyse. Alleen de cashflow van een bedrijf is daarbij voor ons belangrijk.

Een vrijblijvend voorstel
Wij geven ondernemers graag kansen! Dus een voorstel – geheel vrijblijvend – ontvang je meestal al binnen 48 uur. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Desgewenst kun je het voorstel bespreken met één van onze medewerkers.

De uitbetaling en terugbetaling
Bij toekenning van een krediet heb je meteen toegang tot het geld. De mogelijkheden tot terugbetaling zijn flexibel. Terugbetaling gaat altijd automatisch, op basis van een percentage van de omzet. Dit kan via je PIN-apparaat maar ook via dagelijkse- of wekelijkse incasso’s. Bij de aflossing houden wij altijd rekening met seizoenspatronen. Omdat de terugbetaling volledig automatisch gaat, hoef je niet bang te zijn dat je een betalingstermijn mist. De premie hangt af van het leenbedrag en van onze risico-inschatting.

Vraag vrijblijvend krediet aan