Zakelijke financiering binnen 3 dagen geregeld

24uur-vrijblijvend-voorstel

Voorstel voor een financiering binnen 24 uur in je mailbox

Binnen 3 dagen op je rekening

Geen ingewikkelde kredietcheck

Zakelijke-financiering-aanvragen

Zakelijk financieren met Swishfund

Een zakelijke financiering stelt je in staat om een geldbedrag te lenen voor uiteenlopende doeleinden, bijvoorbeeld om zakelijk onroerend goed te financieren. Wij bieden snelle bedrijfsfinancieringen die bij jouw situatie passen.

leningsbedrag
Van €3.000 tot €1.000.000
duration
Flexibele looptijd van 3 tot 12 maanden
Interest
Rente vanaf 1% per maand
Zakelijk-financieren-ondernemer

De voordelen van een zakelijke financiering

De voordelen van een financiering zakelijk zijn dat het flexibel en snel is. De kortlopende zakelijke financiering is inzetbaar voor veel verschillende doelen. Gebruik de financiering als een overbruggingskrediet, zet het in als zzp lening of kies ervoor om voorraad aan te leggen. Bij Swishfund kan je eenvoudig en snel een zakelijke financiering aanvragen.

leningsbedrag
Van €3.000 tot €1.000.000
duration
Flexibele looptijd van 3 tot 24 maanden
Interest
Rente vanaf 1% per maand

Waar gebruik ik een zakelijke financiering voor?

Een zakelijke financiering stelt je in staat om een geldbedrag te lenen voor uiteenlopende doeleinden bijvoorbeeld om zakelijk onroerend goed te financieren. Wij bieden snelle bedrijfsfinanciering die bij jouw situatie past.

Voorraad
Verbouwing
Overbrugging
Facturen
Apparatuur
Belastingen

5.000+ ondernemers gingen je voor

Hoe werkt zakelijk financieren?

Een zakelijke financiering stelt je in staat om een geldbedrag te lenen voor uiteenlopende doeleinden. Wij bieden financieringsoplossingen die bij jouw situatie passen. En de aanvraag is zo geregeld.

Timeline
Aanvraag
15/07/2024
Goedkeuring
16/07/2024
Storting
18/07/2024
15/07/2024
Stap 1
Krediet is vandaag aangevraagd
24 uur
16/07/2024
Stap 2
Resultaat van aanvraag binnen in 24 uur
3 dagen
18/07/2024
Stap 3
Lening ontvangen binnen 4 dagen
01
Financiering aanvragen

Een financiering aanvragen doe je gewoon op de website en is binnen 2 minuten geregeld. Daarvoor heb je alleen een transactieoverzicht van je zakelijke bankrekening nodig.

02
Vrijblijvend voorstel

Binnen 24 uur wordt je aanvraag beoordeeld. Na deze 24 uur nemen we contact met je op om de berekende kredietruimte te bespreken, waar natuurlijk geen kosten aan verbonden zijn.

03
Uit- en terugbetaling

Nadat de financiering is toegekend staat het geld al na 3 dagen op je zakelijke rekening. Je bent flexibel in de wijze van terugbetaling, welke automatisch wordt geregeld op basis van een percentage van de omzet.

Zakelijke-financiering-regelen

Terugbetalen van je zakelijke financiering

Er zijn 2 manieren om je zakelijke financiering terug te betalen: een dagelijkse incasso of automatische pinafroming. De laatste optie is met name aantrekkelijk voor de horeca en retail. Via je pinapparaat betaal je op drukke dagen meer terug dan wanneer je weinig omzet hebt. Hoe dat werkt? Er wordt dagelijks geheel automatisch een vast percentage van je pinomzet afgeroomd. Daarmee los je iedere dag opnieuw een beetje af, afhankelijk van de omzet van die dag.

incasso
Dagelijkse incasso
Pinafroming
Automatische pinafroming

“De financiële steun van SwishFund heeft me enorm geholpen om mijn bedrijf op gang te krijgen. Zonder al teveel gedoe precies de lening die ik nodig had. Bedankt SwishFund!”

Michael – Google Review
zakelijke-financieringen-vergelijken

Kom ik in aanmerking voor een bedrijfsfinanciering?

Een zakelijke financiering aanvragen bij grote financierders kan een frustrerend proces zijn. Daarom kijken wij vooral naar wat er op je zakelijke bankrekening gebeurt. Wij vinden het veel belangrijker dat iemand kan en wíl betalen. Met deze beknopte informatie kunnen wij snel een goede beoordeling doen het gebruik van data en algoritmes. Een bedrijfsfinanciering aanvragen is zo een fluitje van een cent.

zakelijke-rente-lening
Voor bv’s, maatschappen, vof’s en eenmanszaken
Registratie
Minimaal 12 maanden geregistreerd bij de kvk
omzet
Minimale omzet van €50.000 per jaar

Een zakelijke financiering binnen 2 minuten aangevraagd

Veelgestelde vragen over zakelijke financieringen

Bekijk onderstaande vragen voor meer informatie. Zit uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met 085 064 4144.

Hoe werkt het aanvragen van een zakelijke financiering?

Het aanvragen van een bedrijfsfinanciering doe je eenvoudig online. Binnen 24 uur na je aanvraag belt een medewerker je op met een voorstel. Heb je deze geaccepteerd? Dan staat het bedrag al binnen 3 dagen op je rekening!

Hoeveel kan ik zakelijk financieren?

We verstrekken zakelijke financieringen vanaf €3.000 met een maximum van €1.000.000. Hoeveel je kan lenen is afhankelijk van veel factoren zoals hoogte en verloop van de omzet, en de gezondheid van je bedrijf. Daarom verschilt dit bedrag per bedrijf. Weten wat je kunt lenen? Start een aanvraag en je ontvangt binnen 24 uur een voorstel.

Welke informatie moet ik verstrekken bij een zakelijke financiering?

Voor het aanvragen van een financiering hebben wij een MT940 bestand nodig. Dit is een overzicht van je banktransacties en moet de gegevens van de afgelopen 12 maanden bevatten. Afhankelijk van de hoogte van de financiering kunnen we om extra documenten vragen zoals een IB-aangifte of jaarverslag.

Wat zijn de rentes voor een zakelijke financiering?

Op een zakelijke financiering betaal je een flexibele premie vanaf 1% per maand.
Om het rente percentage zakelijke financiering te bepalen kijken we naar je historische bedrijfsprestaties om de financiële gezondheid van je bedrijf in te schatten. Staat je bedrijf er goed voor? Dan ontvang je een lager rente percentage.

Wanneer kom je in aanmerking voor een zakelijke financiering?

Om in aanmerking te komen voor een lening bij Swishfund moet je aan een aantal minimum vereisten voldoen. Zo moet je minimaal 12 maanden ingeschreven staan bij de KVK en een omzet van €50.000 hebben gedraaid in de afgelopen 12 maanden.
Daarnaast verstrekken we uitsluitend aan Nederlandse bedrijven en moet je beschikken over een zakelijke bankrekening.

Zijn er extra kosten voor het aanvragen van een zakelijke financiering?

Nee, het aanvragen van een zakelijke financiering is kosteloos.

Snel en gemakkelijk je zakelijke lening

In 2 minuten aangevraagd