Zakelijke financiering binnen 3 dagen geregeld

Voorstel binnen 24 uur in je mailbox

Binnen 3 dagen op je rekening

Geen ingewikkelde kredietcheck

lening-aanvragen

Zakelijke financieringen van Swishfund

Heb je om wat voor reden dan ook een steuntje in de rug nodig? Dan zorgen wij dat het volledige bedrag van je zakelijke financiering binnen 3 dagen op je rekening staat. Binnen één dag weet je al wat er mogelijk is en je krijgt niet te maken met allerlei ingewikkelde checks.

Van €3.000 tot €500.000

Flexibele looptijd van 3 tot 12 maanden

Rente vanaf 0,85% per maand

We bieden ook diverse mogelijkheden voor een mkb bedrijfskrediet.

Waar gebruik ik een zakelijke financiering voor?

Een zakelijke financiering stelt je in staat om een geldbedrag te lenen voor uiteenlopende doeleinden bijvoorbeeld om zakelijk onroerend goed te financieren. Wij bieden snelle bedrijfsfinanciering die bij jouw situatie past.

Voorraad

Facturen

Verbouwing

Apparatuur

Overbrugging

Belastingen

3000+ ondernemers gingen je voor

“De manier van werken is erg prettig.
En er is persoonlijke aandacht.”

“De manier van werken is erg prettig. En er is persoonlijke aandacht.”

Gamal

Cappuccino Koffieplein

“Het heeft voor enorm veel rust gezorgd. Ik kon gewoon doorgaan met produceren.”

“Het heeft voor enorm veel rust gezorgd. Ik kon gewoon doorgaan met produceren.”

Peter Schaper

Chocolaterie de Berekuil

“Wat Swishfund belooft, komen ze inderdaad na.”

“Wat Swishfund belooft, komen ze inderdaad na.”

Jan den Boom

Sauna de Veluwe

“De financiering helpt ons met name door rust in te tent te creëren.”

“De financiering helpt ons met name door rust in te tent te creëren.”

Hendrik Gersen

Rent-a-Tent

“De manier van werken is erg prettig.
En er is persoonlijke aandacht.”

“De manier van werken is erg prettig. En er is persoonlijke aandacht.”

Gamal

Cappuccino Koffieplein

“Wat Swishfund belooft, komen ze inderdaad na.”

“Wat Swishfund belooft, komen ze inderdaad na.”

Jan den Boom

Sauna de Veluwe

“Het heeft voor enorm veel rust gezorgd. Ik kon gewoon doorgaan met produceren.”

“Het heeft voor enorm veel rust gezorgd. Ik kon gewoon doorgaan met produceren.”

Peter Schaper

Chocolaterie de Berekuil

Hoe werkt het?

Goedkeuring binnen 24 uur & storting van het kredietbedrag binnen 3 dagen.

05/03/2021

Stap 1

Krediet is vandaag aangevraagd

24 uur

06/03/2021

Stap 2

Resultaat van aanvraag binnen in 24 uur

3 dagen

08/03/2021

Stap 3

Lening ontvangen binnen 4 dagen

Hoe werkt een zakelijke financiering?

Een zakelijke financiering stelt je in staat om een geldbedrag te lenen voor uiteenlopende doeleinden. Wij bieden financieringsoplossingen die bij jouw situatie passen. En de aanvraag is zo geregeld.

goedkeuring

06/03/2021

storting

08/03/2021

01 Aanvraag

Een zakelijke financiering aanvragen doe je gewoon op de website en is binnen 10 minuten geregeld. Daarvoor heb je alleen een transactieoverzicht van je zakelijke bankrekening nodig.

02 Vrijblijvend voorstel

Binnen 24 uur wordt je aanvraag beoordeeld. Na deze 24 uur nemen we contact met je op om de berekende kredietruimte te bespreken, waar natuurlijk geen kosten aan verbonden zijn.

03 Uit- en terugbetaling

Nadat je zakelijke financiering is toegekend staat het geld al na 3 dagen op je zakelijke rekening. Je bent flexibel in de wijze van terugbetaling, welke automatisch wordt geregeld op basis van een percentage van de omzet.

Terugbetaling van je zakelijke financiering

Er zijn 2 manieren om terug te betalen: een dagelijkse incasso of automatische pinafroming. De laatste optie is met name aantrekkelijk voor de horeca en retail. Via je pinapparaat betaal je op drukke dagen meer terug dan wanneer je weinig omzet hebt. Hoe dat werkt? Er wordt dagelijks geheel automatisch een vast percentage van je pinomzet afgeroomd. Daarmee los je iedere dag opnieuw een beetje af, afhankelijk van de omzet van die dag.

Dagelijkse incasso

Automatische pinafroming

“De financiële steun van SwishFund heeft me enorm geholpen om mijn bedrijf op gang te krijgen. Zonder al teveel gedoe precies de lening die ik nodig had. Bedankt SwishFund!”

Michael – Google Review

Kom ik in aanmerking voor een zakelijke financiering??

Een zakelijke financiering aanvragen bij grote financierders kan een frustrerend proces zijn. Daarom kijken wij vooral naar wat er op je zakelijke bankrekening gebeurt. Wij vinden het veel belangrijker dat iemand kan en wíl betalen. Met deze beknopte informatie kunnen wij snel een goede beoordeling doen het gebruik van data en algoritmes. Een zakelijke lening aanvragen is zo een fluitje van een cent.

Voor bv’s, maatschappen, vof’s en eenmanszaken

Minimaal 12 maanden geregistreerd bij de kvk

Minimale omzet van €50.000 per jaar

Snel en gemakkelijk je zakelijke financiering

In 10 minuten aangevraagd

In 10 minuten aangevraagd

Veelgestelde vragen

Bekijk onderstaande vragen voor meer informatie. Zit uw vraag hier niet tussen?
Neem dan contact op met 085 064 4144.

  • Algemeen
  • Aanvraagproces
  • Bestedingsdoel
  • Kosten
  • Beoordeling
  • Terugbetalen

Wat als een automatische incasso mislukt?

Als een incasso mislukt dan krijg je van ons automatisch een bericht om de achterstand in te lopen. Je kunt ook altijd met ons contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken bij een gemiste incasso.

Hoe ziet het betaalschema er uit?

Het voorlopige betaalschema staat in het contract (leningsovereenkomst) en is een indicatie op maandbasis.

Ik heb geen pinapparaat, kan ik een lening aanvragen bij Swishfund?

Jazeker. Als je geen pinapparaat hebt dan zorgen we voor een automatische incasso.

Hoe werkt de terugbetaling via het pinapparaat?

Heb je een pinapparaat in je winkel? Dan heb je de mogelijkheid om via het pinapparaat terug te betalen. Wij zorgen dan dat een percentage van je omzet afgesplitst wordt, waarmee de lening dagelijks een klein beetje aflost. Deze moderne manier van terugbetalen zorgt ervoor dat de terugbetaling meebeweegt met jouw omzet. Op deze manier kunnen we ook gemakkelijk rekening houden met seizoenspatronen.

Hoe kan ik mijn lening bij Swishfund terugbetalen?

We incasseren de aflossing en premie op dagelijkse basis door middel van een automatische incasso. Uiteraard houden we rekening met (jouw onderneming en) fluctuaties in de omzet zoals seizoenspatronen.

Wat is een garant?

Een garant kunnen we aanspreken als je de betalingsafspraak niet nakomt. We vragen je altijd om zelf garant te staan voor de lening die je afsluit.

Wat is Swishfund?

Swishfund is een zakelijk financieringsplatform gericht op het midden- en kleinbedrijf. De mensen achter de organisatie zijn zelf ondernemers en begrijpen dat toegang tot kapitaal essentieel is voor groei.

Wat zijn de maandelijkse kosten?

Dit is afhankelijk van het risicoprofiel van de onderneming in combinatie met de omvang van de aanvraag. We verstrekken leningen met een maandelijkse premie vanaf 0.7% tot 2.3% per maand.

Wat onderscheidt ons van banken en andere kredietverleners?

Waar banken voor een deel zijn gestopt met het financieren van het midden- en kleinbedrijf gaat Swishfund verder. Door het gebruik van slimme technologie zijn we in staat complexiteit van traditionele bedrijfsfinanciering te vereenvoudigen.

Welke informatie hebben wij van je nodig?

We hebben altijd een transactieoverzicht van je zakelijke bankrekening nodig. Hoe je zo’n overzicht kunt downloaden wordt hier uitgelegd. Het kan zijn dat wij aanvullende gegevens van je onderneming nodig hebben om de financiële positie te bepalen. Bij relatief grote aanvragen bijvoorbeeld. Hierbij kan je denken aan BTW-aangiftes, informatie rondom de debiteuren- en crediteuren positie en de jaarrekening.

Welke voorwaarden voor het aanvragen van een krediet zijn er?

Wij verstrekken alleen aan bedrijven die in Nederland ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel met een zakelijke bankrekening. Daarbij moet je tenminste een jaar economisch actief zijn en minimaal €50.000,- omzet hebben in het afgelopen jaar.

Wat bedoelen we met ‘zekerheden’?

We kunnen je vragen om ‘zekerheden’ af te geven. Dit noemen we ook wel het onderpand. Door het verpanden van je zekerheden krijgen wij het recht om deze uit te winnen als je niet aan de betalingsverplichting kan voldoen.

Hoeveel kan ik lenen?

Dit bekijken we per situatie. We vinden het belangrijk dat je de lening financieel kunt dragen en dus verantwoord is. Swishfund verstrekt leningen van €3.000,- tot €500.000,-. We kunnen vrijblijvend en kosteloos je kredietruimte berekenen.

Wat is pandrecht?

Een pandrecht kan worden gevestigd op goederen, maar ook op debiteurenvorderingen. De pandhouder mag het betreffende goed verkopen als niet aan de betalingsverplichting kan worden voldaan door de eigenaar.

Wat is de looptijd van een lening?

Onze leningen hebben een looptijd vanaf 3 maanden tot 12 maanden. Je kunt zelf de gewenste looptijd aangeven tijdens de aanvraag.

Waar mag je de lening voor gebruiken?

Je mag de lening alleen gebruiken voor de financiering van je bedrijfsactiviteiten. Zakelijk dus.

Hoe werkt het?

Tijdens de aanvraag kan je het gewenste bedrag, de looptijd en doelstelling van de lening opgeven. Daarbij vragen we altijd om een transactieoverzicht van je zakelijke bankrekening te uploaden in het MT940 bestandformaat. Je kunt zo’n overzicht eenvoudig via de online omgeving van je bank downloaden. Nadat we je kredietruimte hebben berekend nemen we contact met je op voor de vervolgstappen. Afhankelijk van de omvang van de aanvraag hebben we een aantal extra documenten nodig.

Hoe lang duurt de aanvraag?

De aanvraag zelf duurt 10 minuten. Wij nemen na een werkdag contact met je op via email of telefoon om de eerste uitkomsten te bespreken. Aan de hand hiervan vragen wij nog wat extra informatie op en streven wij ernaar om het geld in een week op de rekening te hebben staan.

Wanneer heb ik het geld op mijn rekening?

Als je aanvraag voltooid én positief beoordeeld is, storten wij het geld binnen 24 uur op je zakelijke rekening.

Wat bedoelen we met het bestedingsdoel?

Het bestedingsdoel is de bestemming van je lening. Met andere woorden, waar ga je de lening voor gebruiken? Bijvoorbeeld het voorfinancieren van een order of het aanschaffen van voorraad.

Wat als ik mijn lening niet terugbetaal?

Indien je niet aan je betalingsverplichting kunt voldoen zullen we altijd proberen om samen tot een oplossing te komen. Indien dit onverhoopt niet lukt, kan het zijn dat we je overdragen aan een incassopartner of dat we de gestelde zekerheden gaan uitwinnen.

Wat is een passende financiering?

Volgens de Gouden Balansregel moet de looptijd van de bezittingen op de balans in hoge mate gelijk zijn aan de looptijd van het vermogen op diezelfde balans. Dit betekent grofweg dat vaste activa – de bezittingen die voor langer dan één jaar worden aangehouden – moeten worden gefinancierd met langlopend vermogen (= eigen vermogen, voorzieningen en lang vreemd vermogen). De vlottende activa, die voor korter dan één jaar worden aangehouden, kunnen worden gefinancierd met kort vreemd vermogen.

Wat zijn de kosten?

De kosten van je lening bestaan uit een afsluitvergoeding – de hoogte hiervan is afhankelijk van het leenbedrag. Daarnaast betaal je een maandelijkse premie op basis van het risicoprofiel van jouw onderneming. Een definitief voorstel ontvang je na beoordeling van je aanvraag.

Kan ik mijn lening eerder aflossen?

Ja, dat kan. Je mag de lening altijd geheel of voor een deel eerder terugbetalen dan aan het einde van de looptijd. Wij brengen geen boete in rekening, maar je moet nog wel de afgesproken premie betalen. Als je de lening geheel eerder terugbetaalt, geven wij je een premiekorting. Hoe eerder je de lening geheel terugbetaalt, hoe hoger de premiekorting is.

Snel en gemakkelijk je zakelijke financiering

In 10 minuten aangevraagd

In 10 minuten aangevraagd