Vastgoedlening binnen 3 dagen uitbetaald

Intake en voorstel binnen 24 uur geregeld

Binnen 3 dagen op je rekening

Aantrekkelijke voorwaarden

vastgoed nederland

Vastgoedlening van Swishfund

Bij het ondernemen hoort het grijpen van kansen die je in de markt ziet. En bij het grijpen van kansen moet je snel zijn. Heb jij een mooi bedrijfspand gezien? Dan kan het bij een bank lang duren voordat je je geld bij elkaar hebt. Dan is het pand waarschijnlijk alweer verkocht. Zonde, want vastgoed is een goede investering.

Bij Swishfund kun je voor een korte periode een brugfinanciering aanvragen. Dit is de letterlijke brug tussen de kans die zich voordoet en het rondmaken van de eind financiering. Het geeft je de rust en tijd om de financiering te regelen.

Binnen 3 dagen uitbetaald

Tot €500K per UBO

Vanaf 0.67% rente per maand

3000+ ondernemers gingen je voor

“De manier van werken is erg prettig.
En er is persoonlijke aandacht.”

“De manier van werken is erg prettig. En er is persoonlijke aandacht.”

Gamal

Cappuccino Koffieplein

“Het heeft voor enorm veel rust gezorgd. Ik kon gewoon doorgaan met produceren.”

“Het heeft voor enorm veel rust gezorgd. Ik kon gewoon doorgaan met produceren.”

Peter Schaper

Chocolaterie de Berekuil

“Wat Swishfund belooft, komen ze inderdaad na.”

“Wat Swishfund belooft, komen ze inderdaad na.”

Jan den Boom

Sauna de Veluwe

“De financiering helpt ons met name door rust in te tent te creëren.”

“De financiering helpt ons met name door rust in te tent te creëren.”

Hendrik Gersen

Rent-a-Tent

“De manier van werken is erg prettig.
En er is persoonlijke aandacht.”

“De manier van werken is erg prettig. En er is persoonlijke aandacht.”

Gamal

Cappuccino Koffieplein

“Wat Swishfund belooft, komen ze inderdaad na.”

“Wat Swishfund belooft, komen ze inderdaad na.”

Jan den Boom

Sauna de Veluwe

“Het heeft voor enorm veel rust gezorgd. Ik kon gewoon doorgaan met produceren.”

“Het heeft voor enorm veel rust gezorgd. Ik kon gewoon doorgaan met produceren.”

Peter Schaper

Chocolaterie de Berekuil

Hoe werkt het?

Goedkeuring binnen 24 uur & storting van het kredietbedrag binnen 3 dagen.

05/03/2021

Stap 1

Krediet is vandaag aangevraagd

24 uur

06/03/2021

Stap 2

Resultaat van aanvraag binnen in 24 uur

3 dagen

08/03/2021

Stap 3

Lening ontvangen binnen 4 dagen

Hoe werkt een vastgoedlening?

Een vastgoedlening stelt je in staat om kortlopend een overbruggend geldbedrag te lenen om bijvoorbeeld beleggingspanden te financieren. Dit stelt je in staat om als ondernemer actief kansen te grijpen. Wij helpen je met zakelijk vastgoed financieren door flexibele mogelijkheden te bieden.

goedkeuring

06/03/2021

storting

08/03/2021

01 Aanvraag

Je kunt tot €500K per UBO lenen met een minimale looptijd van 3 maanden en een maximale looptijd van 12 maanden. De aanvraag doe je gewoon online.

02 Vrijblijvend voorstel

Binnen 24 uur wordt je aanvraag beoordeeld. Na deze 24 uur nemen we contact met je op om de berekende kredietruimte te bespreken, waar natuurlijk geen kosten aan verbonden zijn.

03 Uit- en terugbetaling

Als alles rond is wordt het geld binnen 3 dagen op je rekening gestort. Deze lening is een zogenaamde ‘bullet lening’: gedurende de looptijd betaal je enkel rente, en los je het geleende bedrag aan het eind van de looptijd in 1 keer af.

Terugbetaling vastgoed
financiering

De terugbetaling vindt pas aan het eind van de looptijd plaats. Je lost het volledige bedrag in één keer af en betaald gedurende de looptijd alleen de rente. Hierdoor blijft je kapitaal tijdens de looptijd onaangetast en heb je genoeg ruimte voor bijvoorbeeld andere investeringen.

Rente betaling middels dagelijkse incasso

Terugbetaling aan het einde van de looptijd

vastgoed ondernemer

“De financiële steun van SwishFund heeft me enorm geholpen om mijn bedrijf op gang te krijgen. Zonder al teveel gedoe precies de lening die ik nodig had. Bedankt SwishFund!”

Michael – Google Review

lening-aanvragen

Kom ik in aanmerking voor een vastgoedlening?

Wij zijn er voor ondernemers. Een veel gezien obstakel bij banken en andere financieringsmogelijkheden is het proces, wat vaak log en traag is. Wij vinden het echter veel belangrijker of jij kan en wil betalen! Daarom regelen we zakelijk geld lenen snel. We kijken bijvoorbeeld goed naar de Loan to Value (LTV). Op basis van dit soort variabelen bepalen we of je in aanmerking komt voor een lening voor de financiering van vastgoed.

LTV tot 70%

Aantoonbare vastgoed ervaring van minimaal 2 jaar

UBO moet min. 20% zijn van de juridische entiteit

Snel en gemakkelijk je vastgoedlening

In 10 minuten aangevraagd

In 10 minuten aangevraagd

Veelgestelde vragen

Bekijk onderstaande vragen voor meer informatie. Zit uw vraag hier niet tussen?
Neem dan contact op met 085 064 4144.

  • Algemeen
  • Aanvraagproces
  • Bestedingsdoel
  • Kosten
  • Beoordeling
  • Terugbetalen

Wat als een automatische incasso mislukt?

Als een incasso mislukt dan krijg je van ons automatisch een bericht om de achterstand in te lopen. Je kunt ook altijd met ons contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken bij een gemiste incasso.

Hoe ziet het betaalschema er uit?

Het voorlopige betaalschema staat in het contract (leningsovereenkomst) en is een indicatie op maandbasis.

Hoe kan ik mijn lening bij Swishfund terugbetalen?

We incasseren de aflossing en premie op dagelijkse basis door middel van een automatische incasso. Uiteraard houden we rekening met (jouw onderneming en) fluctuaties in de omzet zoals seizoenspatronen.

Wat is een garant?

Een garant kunnen we aanspreken als je de betalingsafspraak niet nakomt. We vragen je altijd om zelf garant te staan voor de lening die je afsluit.

Wat is Swishfund?

Swishfund is een zakelijk financieringsplatform gericht op het midden- en kleinbedrijf. De mensen achter de organisatie zijn zelf ondernemers en begrijpen dat toegang tot kapitaal essentieel is voor groei.

Wat zijn de maandelijkse kosten?

Dit is afhankelijk van het risicoprofiel van de onderneming in combinatie met de omvang van de aanvraag. We verstrekken leningen met een maandelijkse premie vanaf 0.7% tot 2.3% per maand.

Wat onderscheidt ons van banken en andere kredietverleners?

Waar banken voor een deel zijn gestopt met het financieren van het midden- en kleinbedrijf gaat Swishfund verder. Door het gebruik van slimme technologie zijn we in staat complexiteit van traditionele bedrijfsfinanciering te vereenvoudigen.

Welke informatie hebben wij van je nodig?

We hebben altijd een transactieoverzicht van je zakelijke bankrekening nodig. Hoe je zo’n overzicht kunt downloaden wordt hier uitgelegd. Het kan zijn dat wij aanvullende gegevens van je onderneming nodig hebben om de financiële positie te bepalen. Bij relatief grote aanvragen bijvoorbeeld. Hierbij kan je denken aan BTW-aangiftes, informatie rondom de debiteuren- en crediteuren positie en de jaarrekening.

Welke voorwaarden voor het aanvragen van een krediet zijn er?

Wij verstrekken alleen aan bedrijven die in Nederland ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel met een zakelijke bankrekening. Daarbij moet je tenminste een jaar economisch actief zijn en minimaal €50.000,- omzet hebben in het afgelopen jaar.

Wat bedoelen we met ‘zekerheden’?

We kunnen je vragen om ‘zekerheden’ af te geven. Dit noemen we ook wel het onderpand. Door het verpanden van je zekerheden krijgen wij het recht om deze uit te winnen als je niet aan de betalingsverplichting kan voldoen.

Hoeveel kan ik lenen?

Dit bekijken we per situatie. We vinden het belangrijk dat je de lening financieel kunt dragen en dus verantwoord is. Swishfund verstrekt leningen van €3.000,- tot €500.000,-. We kunnen vrijblijvend en kosteloos je kredietruimte berekenen.

Wat is pandrecht?

Een pandrecht kan worden gevestigd op goederen, maar ook op debiteurenvorderingen. De pandhouder mag het betreffende goed verkopen als niet aan de betalingsverplichting kan worden voldaan door de eigenaar.

Wat is de looptijd van een lening?

Onze leningen hebben een looptijd vanaf 3 maanden tot 12 maanden. Je kunt zelf de gewenste looptijd aangeven tijdens de aanvraag.

Waar mag je de lening voor gebruiken?

Je mag de lening alleen gebruiken voor de financiering van je bedrijfsactiviteiten. Zakelijk dus.

Hoe werkt het?

Tijdens de aanvraag kan je het gewenste bedrag, de looptijd en doelstelling van de lening opgeven. Daarbij vragen we altijd om een transactieoverzicht van je zakelijke bankrekening te uploaden in het MT940 bestandformaat. Je kunt zo’n overzicht eenvoudig via de online omgeving van je bank downloaden. Nadat we je kredietruimte hebben berekend nemen we contact met je op voor de vervolgstappen. Afhankelijk van de omvang van de aanvraag hebben we een aantal extra documenten nodig.

Hoe lang duurt de aanvraag?

De aanvraag zelf duurt 10 minuten. Wij nemen na een werkdag contact met je op via email of telefoon om de eerste uitkomsten te bespreken. Aan de hand hiervan vragen wij nog wat extra informatie op en streven wij ernaar om het geld in een week op de rekening te hebben staan.

Wanneer heb ik het geld op mijn rekening?

Als je aanvraag voltooid én positief beoordeeld is, storten wij het geld binnen 24 uur op je zakelijke rekening.

Wat bedoelen we met het bestedingsdoel?

Het bestedingsdoel is de bestemming van je lening. Met andere woorden, waar ga je de lening voor gebruiken? Bijvoorbeeld het voorfinancieren van een order of het aanschaffen van voorraad.

Wat als ik mijn lening niet terugbetaal?

Indien je niet aan je betalingsverplichting kunt voldoen zullen we altijd proberen om samen tot een oplossing te komen. Indien dit onverhoopt niet lukt, kan het zijn dat we je overdragen aan een incassopartner of dat we de gestelde zekerheden gaan uitwinnen.

Wat is een passende financiering?

Volgens de Gouden Balansregel moet de looptijd van de bezittingen op de balans in hoge mate gelijk zijn aan de looptijd van het vermogen op diezelfde balans. Dit betekent grofweg dat vaste activa – de bezittingen die voor langer dan één jaar worden aangehouden – moeten worden gefinancierd met langlopend vermogen (= eigen vermogen, voorzieningen en lang vreemd vermogen). De vlottende activa, die voor korter dan één jaar worden aangehouden, kunnen worden gefinancierd met kort vreemd vermogen.

Wat zijn de kosten?

De kosten van je lening bestaan uit een afsluitvergoeding – de hoogte hiervan is afhankelijk van het leenbedrag. Daarnaast betaal je een maandelijkse premie op basis van het risicoprofiel van jouw onderneming. Een definitief voorstel ontvang je na beoordeling van je aanvraag.

Kan ik mijn lening eerder aflossen?

Ja, dat kan. Je mag de lening altijd geheel of voor een deel eerder terugbetalen dan aan het einde van de looptijd. Wij brengen geen boete in rekening, maar je moet nog wel de afgesproken premie betalen. Als je de lening geheel eerder terugbetaalt, geven wij je een premiekorting. Hoe eerder je de lening geheel terugbetaalt, hoe hoger de premiekorting is.

Snel en gemakkelijk je vastgoedlening

In 10 minuten aangevraagd

In 10 minuten aangevraagd